Una coral colombiana ofereix un concert a l’església de Sant Francesc dins el festival Corearte

Categoria: 
Coral Gioviale

Una coral colombiana ofereix un concert a l’església de Sant Francesc dins el festival Corearte

La coral colombiana Gioviale de la ciutat de Facatativá ha ofert un concert del seu repertori artístic a l’església de Sant Francesc de la vila

El concert forma part del festival internacional de cors Corearte Barcelona 2021 del qual Gioviale ha estat una de les corals convidades enguany. Gioviale va néixer fa 25 anys a Facatativá, una ciutat de 180 mil persones ubicada prop de la capital Bogotà. En aquest quart de segle, el grup ha anat creixent en nombre de components i s’ha convertit en un referent al seu país. Tal i com reconeix el seu director, Ricardo Piedrahita, la coral és un ambaixador de la cultura colombiana Gioviale va oferir una mostra de música tradicional del seu país a càrrec de 20 cantants desplaçats des de Facatativá.

A més de Vilafranca, la coral també ha visitat en els darrers dies Mataró, Barcelona i Montserrat com a part de la seva gira per Catalunya. Abans de Gioviale, va participar en el concert de l’església de Sant Francesc la Polifònica de Vilafranca que va fer d’amfitrió de la visitaLa polifònica vilafranquina va oferir sis peces del seu repertori que van servir per a obrir boca de cara a la intervenció posterior dels cantants sudamericans. El recital de Gioviale i de la Polifònica de Vilafranca va omplir l’església de Sant Francesc.

Podeu veure tota la notícia aquí.