La Santa Espina al Barcelona Teatre Musical

Categoria: 

Ahir dijous va tenir lloc l’assaig general de l’obra “La Santa Espina”, que es reestrenarà el dissabte 15 de març a les 21:00h al Barcelona Teatre Musical, amb motiu de Barcelona, capital de la sardana 2014.

L’obra, escrita per Àngel Guimerà i amb música d’Enric Morera, es va estrenar l’any 1907 al Teatre Principal de Barcelona i al 1924 va ser prohibida pel Governador Civil de la ciutat. Gairebé 100 anys després de la seva estrena, es podrà tornar a escoltar on més de 100 músics interpretaran aquesta obra de caràcter fantàstic i amb un rerefons de reivindicació nacional, molt adequat al context polític actual.

Amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la batuta del seu titular, Ruben Gimeno, es podran escoltar les veus del tenor David Alegret (Gueridó), la mezzosoprano Anna Alàs (Rosa Vera), el baríton Enric Martínez-Castignani (Ulric) i la Polifònica de Vilafranca (cor).

Foix Huguet

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar que vostè és una persona real i impedir l'enviament automatitzat de spam.