La gran Missa a Sant Magí de la Brufaganya

Categoria: 
Polifònica de Vilafranca a Sant Magí de la Brufaganya

Dissabte passat 9 de setembre, va tornar a sonar la gran missa en do menor de Mozart, aquest cop a Sant Magí de la Brufaganya, com a part del programa de les Nits Musicals de la Brufaganya 2023.

I així descriuen el concert els de "Les tribus de la Segarra":

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 i la Polifònica de Vilafranca van oferir una actuació majestuosa el dissabte passat a Sant Magí, i va captivar el nombrós públic. Amb la “Gran Missa” de Mozart, l’orquestra i el cor van oferir una interpretació que va transcendir, en certa manera, els límits de l’espai, portant l’audiència a un món de bellesa.
Sota la direcció experta de David Hernàndez i Urpí, la música de Mozart va prendre vida amb una intensitat i una profunditat especials. Els solistes, Andrea Martí, Marta Mathéu (si aquesta superba soprano és “una jove promesa” què passarà quan sigui una diva consagrada), Joan Francesc Folqué i Germán de la Riva, van brillar amb les seves veus impressionants, omplint l’ambient amb un encant inigualable.
La fusió de l’orquestra, el cor i els solistes va crear un concert d’una magnitud excepcional. Els moviments de la missa es van desenvolupar amb precisió i passió, creant una experiència que va tocar, com dèiem, les emocions del públic.
L’actuació va ser un record inoblidable de l’art i la música en el seu estat més elevat.

Podeu llegir-ne tota la crítica i veure un petit reportatge fotogràfic del concert al seu blog.

Pròxim concert, a La Geltrú.